«Χιτσκοκική» πρόκριση για τον Πανσερραϊκό

Newsroom
«Χιτσκοκική» πρόκριση για τον Πανσερραϊκό

bet365

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας την Παναχαϊκή και την κέρδισε στην παράταση με 5-2.

Το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Πανσερραϊκός, καθώς επικράτησε 5-2 της Παναχαϊκής στην παράταση, σε ένα παιχνίδι που... έσπασαν καρδιές.

Το ματς είχε ρυθμό και φάσεις, οι Αχαιοί πάτησαν στα πρώτα λεπτά ορισμένες φορές στα καρέ των γηπεδούχων όμως τα «λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στο 41' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάιντ. Ωστόσο η αναμέτρηση είχε ακόμη... πολύ δρόμο». Στο δεύτερο μισό και σε διάστημα λίγων λεπτών η Παναχαϊκή έφερε τα πάνω-κάτω, καθώς αρχικά ισοφάρισε στο 61' με την προβολή του Μπρουλάκη και αμέσως μετά πήρε με τον Μυτίδη το προβάδισμα, όταν ο Κύπριος φορ βρήκε δίχτυα στο δεύτερο δοκάρι μετά από ασταθή απόκρουση του Γιαννίκογλου, μετά από σέντρα του Στεργίδη από δεξιά, διώξιμο του Παπάζογλου και κεφαλιά Μπουρλάκη.

Στο 70' ο Κολοβούρης είπε «όχι» στον Κατσαντώνη που έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση και στο 89' επικράτησε ένας μίνι-χαμός. Ο ρέφερι Τακίδης καταλόγισε πέναλτι για τους γηπεδούχους (υπέρ του Σάιντ) όμως μετά από συνεννόηση που είχε με τον βοηθό του πήρε πίσω την υπόδειξή του και όλοι από τον Πανσερραϊκό... έπεσαν πάνω του και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες. Τελικά δεν άλλαξε κάτι, όμως υπήρξαν και αρκετές καθυστερήσεις. Ετσι φτάσαμε στο 90'+9' όπου Καμπεκίδης με κεφαλιά έφερε τον αγώνα στα... ίσα και έστειλε το ζευγάρι στην παράταση.

Οπου τα «λιοντάρια» πήραν το προβάδισμα στο 105' με την κεφαλιά του Μούργου και κλείδωσαν τη νίκη τους στο 109' με το αυτογκόλ του Τσακμάκη μετά από ενέργεια του Κατσαντώνη. Στο 114' ο Σοφιανός από πάσα του Κανίς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του (5-2), η οποία στον έξτρα χρόνο είχε και δοκάρι (από τον Κωνσταντακόπουλο στην προσπάθειά του να διώξει).

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (81′ Ζέρης), Παπάζογλου, Παντεκίδης (96′ Καρασαλίδης) , Πεταυράκης, Νάτσος (80′ Σοφιανός), Σιόντης (46′ Ανάκογλου), Μούργος, Ντίνα (68′ Κατσαντώνης), Κανίς, Σαΐντ (107′ Δημητρίου).
Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Στεργίδης, Λάρεα, Τσακμάκης, Λιποράνς Τσιάρας (112′ Σίλβα), Κωνσταντακόπουλος (112′ Κωνσταντακόπουλος), Μπουρλάκης (80′ Χαντί), Κέρι (88′ Νιλτίνιο), Αλεξόπουλος (46′ Μυτίδης), Π. Καρακλαϊυς (60′ Ν. Καρακλαϊτς).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα