Βέλιτς: «Δίκαιη η πρόκριση για εμάς»

Newsroom
Βέλιτς: «Δίκαιη η πρόκριση για εμάς»

bet365

Στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη και η πρόκριση επί της ΑΕΛ έκανε λόγο ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο Λεβαδειακός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη μέσα στην έδρα της ΑΕΛ για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας και πανηγυρίσει την πρόκριση στον θεσμό.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς αναφέρθηκε στα σημεία του παιχνιδιού, δείχνοντας ικανοποιημένος για τη νίκη του συνόλου του στην «Cosmote TV».

«Σίγουρα για εμάς ήταν σημαντική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλή κυκλοφορίας της μπάλας, δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Κάναμε την ανατροπή, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν εύκολο. Ήταν μια ομάδα β' εθνικής. Από τη στιγμή που είχαμε θετικό σκορ, δώσαμε κυκλοφορία στην ΑΕΛ που στο πρώτο ημίχρονο έτρεχε μόνο πίσω από τη μπάλα. Δυστυχώς επαναλήφθηκε το φαινόμενο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, και αυτό με τον Βόλο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, η Λάρισα είχε μια δύο φάσεις, ήταν δίκαιη η πρόκριση μας»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα