ΟΦΗ: Η αποστολή κόντρα στην Κηφισιά

Newsroom
ΟΦΗ: Η αποστολή κόντρα στην Κηφισιά

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Κηφισιά και ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.

Όλα έτοιμα για τον ΟΦΗ να μπει στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Πέμπτης, εκτός έδρας (20/10, στις 15:00) την Κηφισιά.

Οι εξετάσεις του Νουά Ντίκο έβγαλαν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και έμεινε εκτός ενώ στην Κρήτη παρέμειναν οι Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Μπιφουμά, Σηφάκης, Μανδάς, Γρίβας, Στάικος και Καμάου.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Στέφενς, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Ντζου, Τοράλ, Αποστολάκης, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Θεοδοσουλάκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (19/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (20/10, 15:00), για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Nouha Dicko υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού και έκανε θεραπεία. Θεραπεία έκανε ο Γιάννης Μπουζούκης, όπως και ο Bruce Kamau, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Πασχάλης Στάικος, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Thievy Bifouma, που ταλαιπωρείται από ίωση, ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Χρήστος Μανδάς και Βασίλης Σηφάκης.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια ενόψει της αυριανής (20/10) αναμέτρησης συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Yohou, Diousse, Perea, Mellado, Dju, Toral, Αποστολάκης, Guerrero, Durmishaj, Θεοδοσουλάκης.»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα