Κύπελλο Ελλάδας: Το πλήρες πρόγραμμα της 4ης φάσης

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας: Το πλήρες πρόγραμμα της 4ης φάσης

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα ματς να ξεκινούν στις 8/10 και να τελειώνουν στις 12/10.

Με την αναμέτρηση Θεσπρωτός Ιγουμενίτσας-Βέροια ξεκινά η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 8/10 και ολοκληρώνεται στις 12 του ίδιου μήνα με το Αλμυρός-Πανθρακικός.

Το κύριο μενού του προγράμματος είναι στις 9/10, όπου και θα γίνουν γνωστά τέσσερα εισιτήρια.

8/10

Θεσπρωτός Ιγουμενίτσας-Βέροια

9/10

ΑΟ Αγίου Νικολάου-Νίκη Βόλου
ΟΦ Ιεράπετρας-Κηφισιά
Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου

12/10

Αλμυρός-Πανθρακικός

*Όλα τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 16.00.

** Θυμίζουμε ότι άνευ αγώνα έχουν περάσει οι: Παναχαϊκή, Α.Ε.Λ., Πανσερραϊκός, Ιωνικός Ιωνίας, Πανελευσινιακός, Π.Σ. Καλαμάτα, Απόλλων Παραλιμνίου, Αλμωπός Αριδαίας

*** Στην 3η και στην 4η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι ομάδες της Super League 2, καθώς και οι νικητές της δεύτερης φάσης (κυπελλούχοι των τοπικών ΕΠΣ).

**** Στην 5η φάση, συμμετέχουν οι έξι νικήτριες ομάδες από την 3η Φάση, οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν άνευ αγώνα και οι δέκα ομάδες της Super League (εξαιρούνται οι ομάδες Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Σύνολο είκοσι τέσσερις ομάδες. Μετά από κλήρωση δημιουργούνται δώδεκα 12 ζευγάρια. Οι αγώνες είναι μονοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα