Συνεχίζουν στο Κύπελλο Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανσερραϊκός

Newsroom
 Συνεχίζουν στο Κύπελλο Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανσερραϊκός

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε στην παράταση του Μακεδονικού, ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο Πανσερραϊκός στο Αιγάλεω μετά από ματς «θρίλερ» . O Απόλλων Πόντου πέρασε στα πέναλτι κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου.

Το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πήραν σήμερα Πανσερραϊκός και Αναγέννηση Καρδίτσας, που κέρδισαν στην παράταση Μακεδονικο και Αιγάλεω αντίστοιχα. Μάλιστα το 2-1 των «λιονταριών» επί του «Σίτι» ήταν χιτσκοκικό, καθώς στην κανονική διάρκεια ισοφάρισαν στην παράταση. Στην κανονική διάρκεια πέρασε ο Αλμωπός Αριδαίας κόντρα στον Αστήρ Σταυρού, ενώ ο Απόλλων Πόντου επικράτησε στα πέναλτι του Διαγόρα Ρόδου.

Διαγόρας - Απόλλων Πόντου 2-4 πεν. (0-0 κ.δ.)

Ο Απόλλων Πόντου κατάφερε να λυγίσει τις αντιστάσεις του Διαγόρα στην διαδικασία των πέναλτι στην Ρόδο.

Στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης οι παίκτες του Διαγόρα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρνουν να υπερνικήσουν τον γκολκίπερ Πίτκα.
Κάπως έτσι φτάσαμε στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, όπου ο Λαϊουέλ αστόχησε στο πρώτο χτύπημα της διαδικασίας και στη συνέχεια ο Παραστατίδης είδε το δικό του να αποκρούεται από τον Πίτκα. Έτσι, οι ψύχραιμοι Θεσσαλονικείς (εύστοχοι Καλογερής, Αραβίδης, Νασέρ, και Μουμίν ήταν εύστοχοι) πήραν την πρόκριση για την τέταρτη φάση, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαγόρας Ρόδου (Πάρης Ανδράλας): Αθανασόπουλος, Μαγκάκης, Μπούμπας, Παπαϊωάννου, Μανιώτης, Πετράκης (71’ Χότζα λ.τ.), Τάτσης, Καραμάνης, Βουργουντζής (88’ Αντεσίνα), Παραστατίδης, Λαϊουέλ.
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πατί, Μουμίν, Φράγκος (57’ Άντο), Καλαϊτζίδης (118’ Ντιαλόσι), Αμπουντού, Κωστίκας (57’ Δαλιανόπουλος), Αμπάνκουα (73’ Μπελεβώνης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Αραβίδης.

Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσα 0-1 (παρ.)

«Απόδραση» για την Αναγέννηση Καρδίτσας από την Ευκαρπία. Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι αλλά τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα στον μαχητικό Μακεδονικό. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, φαινόταν πως θα πήγαινε στη διαδικασία των πέναλτι αλλά οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν το «χρυσό» γκολ στο 117' με κεφαλιά του Μπάλλα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ( Προπονητής: Αμανατίδης Γ. ): Γουναρίδης, Χασάνογλου (81’
Μιλισάβλιεβιτς), Τσουκάνης, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Παναγιωτούδης, Μπρατσιάνη, Λεωνιδόπουλος, Ζαννάκης (106’ Μπουλάτοβιτς), Γαρύφαλος, Σάντσεθ (67’ Σιμόνι).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ( Προπονητής: Αμανατίδης Π. ): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Δημόπουλος (102’ Γκόλιας), Πρίκας (84’ Μπάλλας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Αθανασιάδης (77’ Γιάκος), Βερνάρδος, Ξύδας (120’ Αλιατίδης), Ριέρα (77’ Σταμόπουλος).

Αστήρ Σταυρού-Αλμωπός Αριδαίας 0-3

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αλμωπός κόντρα στον Αστήρ Σταυρού, τον οποίο και κέρδισε 3-0 και θα συνεχίσει στην 5η φάση του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, μόλις στο 6', με την κεφαλιά του Γιουκούδη και στο 23' διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Παπαδόπουλου. Ο Κολλάρας στο 62' διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Τσάμης, Αυγουστάτος, Στυλιανός, Παρλάντζας, Λάππας, Λυτάκης, Νασιακόπουλος (67' Ταμπάκης), Φούντας, Χαντζής, Νικολόπουλος, Κακκάβας (75' Ζαχαρής).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Ντόκιτς, Γιαλαμούδης (85' Κώνστας), Κολλαράς, Σέχου, Τσιμπούκας, Κέρθι, Πέλκας (71' Παρασκευάς), Εππας (81' Ρίβας), Γιουκούδης (71' Ασλαμπάλογλου), Πόποβιτς (71' Τουλής), Παπαδόπουλος.

Αιγάλεω-Πανσερραϊκός 1-2

Με «χιτσκοκικό» τρόπο πήρε ο Πανσερραϊκός την πρόκριση κόντρα στο Αιγάλεω. Το «Σίτι» άνοιξε το σκορ στο 35' με τον Μπαστιάνο, μέχρι και τις καθυστερήσεις «κρατούσε» τη νίκη όμως τα «λιοντάρια» ισοφάρισαν στο 90'+4' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαϊντ (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Λιούμη). Ετσι το ζευγάρι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Κανίς στο 108' χάρισε στους Σερραίους τη νίκη.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (55' Πιαστόπουλος), Πεχλιβανόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης, Τσίτσαρης (95' Μπούσης), Βλαχομήτρος (77' Δημούτσος), Μπαστιάνος, Τσιλιγκίρης (87' Φουρλάνος), Κολλάς (87' Πατρινός).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Νάτσος (83' Ανάκογλου), Σιόντης (60' Καραμπέρης), Μούργος (75' Λιούμης), Στίνα (60' Σοφιανός), Κανίς, Σαΐντ (96' Μασκανάκης).

Τα αποτελέσματα της 3ης φάσης

Τηλυκράτης Λευκάδας - ΟΦ Ιεράπετρας 1-1 (4-5 στα πέναλτι)
Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης (πρόκριση Απόλλωνα άνευ αγώνα)
Καλαμάτα – Προοδευτική 1-0
Ηλιούπολη – Καλλιθέα 1-2
Ηρακλής - Νίκη Βόλου 0-0 (4-5 στα πέναλτι)
Αγιος Νικόλαος – Επισκοπή 0-0 (4-3 στα πέναλτι)
Βέροια – Χανιά 1-1 (2-1 στην παράταση)

Κυριακή 2/10 – 16:00

Βύρων Καβάλας-Παναχαϊκή 0-5
Ιωνικός Ιωνίας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-0
Απόλλων Σμύρνης- Κηφισιά 0-2
Αλμυρός Γαζίου-ΠΟ Ελασσόνας 3-1
Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΕΛ 1-2
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Πανθρακικός 2-3

Τετάρτη 5/10 – 16:00

Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 (0-1 στην παράταση)
Αιγάλεω-Πανσερραϊκός 1-1 (1-2 στην παράταση)
Διαγόρας-Απόλλων Πόντου 0-0 (2-4 στα πέναλτι)
Αστέρας Σταυρού-Αλμωπός Αριδαίας 0-3

Προκρίθηκαν άνευ αγώνα στην 4η φάση:

Πανελευσινιακός
Απόλλων Παραλιμνίου
Θεσπρωτός

Τα ζευγάρια της 4ης φάσης (5/10)

ΟΦ Ιεράπετρας-Κηφισιά
Θεσπρωτός-Βέροια
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου
Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα
Νίκη Βόλου-Αγιος Νικόλαος
Αλμυρός Γαζίου - Πανθρακικός

Ανευ αγώνα θα περάσουν στην 5η φάση οι νικητές στα παρακάτω ζευγάρια:

Παναχαϊκή
ΑΕΛ
Πανσερραϊκός
Ιωνικός Ιωνίας
Πανελευσινιακός
Καλαμάτα
Απόλλων Παραλιμνίου
Αλμωπός Αριδαίας

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα