ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε με στοιχεία και ντοκουμέντα για τα γεγονότα στον τελικό

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε με στοιχεία και ντοκουμέντα για τα γεγονότα στον τελικό

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε με στοιχεία και ντοκουμέντα για τα γεγονότα στον τελικό

bet365

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε στην Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις επόμενες 10-15 ημέρες αναμένεται η απόφαση.

Για περίπου μία ώρα απολογήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της Πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλου, Μάκη Γκαγκάτση, το μέλος του Δ.Σ. Κυριάκο Κυριάκο, τον υπεύθυνο ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και με τον νομικό της Αχιλλέα Μαυρομάτη, κλήθηκε να αντικρούσει τις κατηγορίες που προέκυψαν από την έκθεση της Αστυνομίας.

Μια έκθεση που πολλές περιπτώσεις δε συμβάδιζε με την έκθεση του παρατηρητή, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ για το θέμα της διακοπής μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, υποστήριξαν ότι ήταν η μοναδική διακοπή του αγώνα και δεν υπήρξε κάποια άλλη, τονίζοντας ότι οι χειρονομίες του σκόρερ του Παναθηναϊκού, Αϊτόρ, προς την εξέδρα προκάλεσαν τη ρίψη των αντικειμένων.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» προσκόμισαν πολλά στοιχεία και ντοκουμέντα από βίντεο και φωτογραφίες με απρόκλητες επιθέσεις και άσκοπη χρήση χημικών κατά φιλάθλων κάθε ηλικίας, αλλά και οικογενειών, που παρακολούθησαν τον τελικό από την κερκίδα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα επισημάνθηκε και η παντελής έλλειψη της Αστυνομία από τους απαιτούμενους ελέγχους κατά την είσοδο στο ΟΑΚΑ.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει μια εβδομάδα προθεσμία να καταθέσει τα υπομνήματα και η απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα