Λουτσέσκου: «Τελικός που χάθηκε από πέναλτι - εφεύρεση»

Λουτσέσκου: «Τελικός που χάθηκε από πέναλτι - εφεύρεση»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Τελικός που χάθηκε από πέναλτι - εφεύρεση»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστήριξε ότι στην ομάδα του υπάρχει απογοήτευση καθώς ο τελικός με τον Παναθηναϊκό καθορίστηκε από «πέναλτι - εφεύρεση».

Στη Ρουμανία βρίσκεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε στα media της χώρας για τη σεζόν που ολοκήρώθηκε, αλλά και για τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανέφερε πως κρίθηκε από «πέναλτι - εφεύρεση».

Αρχικά ανέφερε για τη σεζόν των 59 παιχνιδιών:

«Ήταν σκληρή, περίπλοκη, όμορφη, πολύ απαιτητική. Αποκτήσαμε πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά με την ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν. Όταν χάνεις πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις».

Για το αν έχει παρακολουθήσει φέτος το ρουμανικό πρωτάθλημα:

«Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… δω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

Για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που… εφευρέθηκε σου αφήνει κάτι, κάποια απογοήτευση, αλλά προχωράμε μπροστά».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα