ΠΑΟΚ: «Άδοξο φινάλε σε μία απίθανη σεζόν, περήφανοι για εσάς»

ΠΑΟΚ: «Άδοξο φινάλε σε μία απίθανη σεζόν, περήφανοι για εσάς»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Άδοξο φινάλε σε μία απίθανη σεζόν, περήφανοι για εσάς»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα, μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου το ΟΑΚΑ, κρατώντας τα θετικά της χθεσινής εμφάνισης αλλά και συνολικά όλη της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό, γνώρισε την ήττα με 1-0 κι έτσι έφυγε με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, βάζοντας πλώρη για τη νέα χρονιά.

Με μήνυμα στα social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε τον δικό της απολογισμό και έστειλε το μήνυμά της για την ομάδα που πάλεψε, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

«Άδοξο φινάλε σε μία απίθανη σεζόν. Μία μαραθώνια σεζόν έφτασε στο τέλος, με τον ΠΑΟΚ να μην χαμογελάει. Με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δικέφαλο να χάνει απίθανες ευκαιρίες για να γυρίσει το σκορ», ανέφερε η ΠΑΕ στο match report στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Περήφανοι για εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα