Χουάνκαρ στο Gazzetta: «Αυτό που περνούσα στο σπίτι μου, κανείς δεν το γνώριζε»

Χουάνκαρ στο Gazzetta: «Αυτό που περνούσα στο σπίτι μου, κανείς δεν το γνώριζε»

Χουάνκαρ στο Gazzetta: «Αυτό που περνούσα στο σπίτι μου, κανείς δεν το γνώριζε»

bet365

Ο Χουάνκαρ μίλησε στο Gazzetta για τον «ανώτερο» Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ, τη «δίκαιη κατάκτηση του Κυπέλλου» και το μέλλον του στους «πράσινους», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σε ηλικία 32 ετών η χθεσινή (21/5) κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, ήταν ο πρώτος του τίτλος. Μετά από δύο χρόνια στους «πράσινους», με απολογισμό 62 συμμετοχές, δύο γκολ και έξι ασίστ, ο Χουάνκαρ γεύτηκε τη χαρά μιας κούπας. Μετά τον τελικό μίλησε στο Gazzetta και αφού μίλησε για μια απολύτως δίκαιη επικράτηση, μίλησε για το μέλλον του το οποίο μπορεί να μην τον βρει στο «τριφύλλι», κάτι που βέβαια δεν είναι και σίγουρο. Παραδέχτηκε ότι τώρα θα ψάξει για το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, ανέφερε ότι παρέμεινε επαγγελματίας σε κάθε στιγμή παρότι «κανίς δεν ήξερε αυτό που περνούσα στο σπίτι μου» και ευχήθηκε «να μου επιστρέψει το ποδόσφαιρο αυτό που πραγματικά αξίζω».

Πώς έζησες τον τελικό; Ποια είναι η άποψή σας για τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι;
«Είναι ο πρώτος μου τίτλος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ, παρά τις διακοπές λόγω των καπνογόνων και αργότερα λόγω της εκτόξευσης της πέτρας. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε λίγο, χάσαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά όπως πάντα αμυντικά το ελέγχαμε το παιχνίδι και είμαι πολύ ευτυχισμένος με τη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Νιώθεις ότι ο Παναθηναϊκός τον άξιζε αυτόν τον τίτλο;
«Το αξίζαμε και με το παραπάνω. Ήμασταν καλύτεροι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως σου είπα, το πρώτο ημίχρονο το ελέγξαμε απολύτως, βάλαμε το γκολ, το οποίο ήταν αρκετό για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Η συνεργασία σου με τον Αϊτόρ ήταν εξαιρετική σε ένα ακόμα παιχνίδι. Ποια είναι η άποψή σου γι' αυτό;
«Συμφωνώ απολυτα μ' αυτό. Νιώθω καλά όταν έχω μπροστά μου τον Αϊτόρ. Έχουμε κάνει μαζί πολύ καλά παιχνίδια και να που τα έφερε έτσι η μοίρα, ώστε έμμεσα να συνεργαστούμε στο γκολ, καθώς από δική μου ενέργεια και πάσα από αριστερά φτάσαμε να πάρουμε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αϊτόρ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το κύπελλο και για τον κόσμο, που πανηγύρισε τίτλο μετά από τόσα χρόνια».

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να μάθουν αν τελικά συνεχίσεις στη ομάδα. Θα μείνεις τελικά ή όχι;
«Δεν το ξέρω. Ίσως να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μπορεί όμως και όχι. Τώρα πρέπει να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις εκ νέου. Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν τον Δεκέμβριο. Τώρα πρέπει να κοιτάξω το μέλλον της οικογένειάς μου. Να βρω το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, γιατί πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο. Είμαι ήδη 32 ετών. Νομίζω όμως ότι το αξίζω. Έκανα καλή χρονιά, υπέφερα πολύ, τα έδωσα όλα και ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή, αφήνοντας τη ζωή μου απέξω. Την ίδια ώρα όμως αυτό που περνούσα στο σπίτι μου, κανείς δεν το γνώριζε. Τα έχει αυτά το επάγγελμα κι εγώ πάντα ήμουν επαγγελματίας. Ελπίζω το ποδόσφαιρο να μου επιστρέψει αυτό που πραγματικά αξίζω».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα