Ίνγκασον: «Κυριαρχήσαμε, αλλά χάσαμε από ένα περίεργο πέναλτι»

Newsroom
Ίνγκασον: «Κυριαρχήσαμε, αλλά χάσαμε από ένα περίεργο πέναλτι»

bet365

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στον τελικό από τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, ενώ σχολίασε και τις διαιτητικές αποφάσεις του Ισπανού ρέφερι Λαόθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον στην Cosmote TV:

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι: «Δεν συμφωνώ ότι δεν ισορροπήσαμε. Κυριαρχήσαμε, φτιάξαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν σκοράραμε. Πήραν το προβάδισμα από ένα φτηνό πέναλτι, αλλά εμείς δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ έπειτα».

Για το πως επηρέασε τον ΠΑΟΚ το πέναλτι και το προβάδισμα του Παναθηναϊκού: «Η φάση του πέναλτι καθόρισε το παιχνίδι. Ήταν η πιο σημαντική φάση. Ήταν ένα περίεργο πέναλτι, αλλά είναι μια απόφαση. Στο δεύτερο με Καντουρί και Μιτρίτσα οι αποφάσεις ήταν αντίθετες για εμάς. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία, η ομάδα πάλεψε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις ως το τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν στο τέλος στον κόσμο τους: «Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί. Έκαναν αυτό το ταξίδι και θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε. Είναι όλη τη σεζόν δίπλα μας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να σηκώσουμε κεφάλι και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα