Κύπελλο Ελλάδας: Το ΟΑΚΑ ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης με την ΕΠΟ

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:
Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.
Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές /φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.
Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.