ΠΑΟΚ: Ετοιμος για τελικό, μοναδικός απόντας ο Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ: Ετοιμος για τελικό, μοναδικός απόντας ο Μιχαηλίδης

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ετοιμος για τελικό, μοναδικός απόντας ο Μιχαηλίδης

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστής πλην του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ετοιμος για τελικό ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21/05, 20:00), με τον κόσμο να αποθεώνει τους «ασπρόμαυρους» και να ζητάει το τρόπαιο απέναντι στους «πράσινους».

Στην τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά», οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν σε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, προτού ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του, εκτός φυσικά από τον μακροχρόνια τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά η αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα (20/05) για την Αθήνα:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα