ΠΑΟΚ: Απαντες παρόντες ενόψει του τελικού

ΠΑΟΚ: Απαντες παρόντες ενόψει του τελικού

ΠΑΟΚ: Απαντες παρόντες ενόψει του τελικού

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Άπαντες παρόντες στην προπόνηση της Τετάρτης (18/5).

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» με τη 2η θέση, επικρατώντας εύκολα του Παναθηναϊκού με 2-0 στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στην Τούμπα, εκεί όπου βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές για την πρώτη προπόνηση ενόψει του μεγάλου τελικού του ΟΑΚΑ.

Οι βασικοί της χτεσινής αναμέτρησης έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην Τούμπα πάνω στον τομέα της τακτικής και της φυσικής κατάστασης.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και στην αυριανή πρωινή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας, αναμένεται να δουλέψει πάνω στην ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για τον τελικό του Σαββάτου (21/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής (20/5) στην Τούμπα, λίγο αργότερα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, με την αποστολή να αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα δίχως να προπονηθεί στο ΟΑΚΑ.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα