ΠΑΟΚ: Εξαντλήθηκαν τα ιντερνετικά εισιτήρια του τελικού!

ΠΑΟΚ: Εξαντλήθηκαν τα ιντερνετικά εισιτήρια του τελικού!

ΠΑΟΚ: Εξαντλήθηκαν τα ιντερνετικά εισιτήρια του τελικού!

bet365

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαφάνισαν τα εισιτήρια του τελικού, που διατέθηκαν μέσω του ίντερνετ, με αποτέλεσμα από το πρωί της Τρίτης (17/5) να ανοίξουν τα εκδοτήρια της Τούμπας.

Με ανακοίνωση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόφαση της να ανοίξουν από το πρωί της Τρίτης (17/5) τα εκδοτήρια της Τούμπας προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (21/5), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια στο ίντερνετ «έφυγαν» όλα και περισσότεροι από 12.000 φίλοι του «Δικεφάλου» έχουν, ήδη, κλείσει θέση για τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα στο ίντερνετ εξαντλήθηκαν.

Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας την Τρίτη 17.05 10:00-19:00, για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν μέσω διαδικτύου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα