ΠΑΟΚ: Πάνω από 6.000 εισιτήρια του τελικού σε «ασπρόμαυρα» χέρια

ΠΑΟΚ: Πάνω από 6.000 εισιτήρια του τελικού σε «ασπρόμαυρα» χέρια

ΠΑΟΚ: Πάνω από 6.000 εισιτήρια του τελικού σε «ασπρόμαυρα» χέρια

bet365

Απόψε στις 00:00 ολοκληρώνεται η προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίων του τελικού στους κατόχους διαρκείας, με το νούμερο όσων έχουν διατεθεί να ξεπερνάει τις 6.000.

Συνεχίζεται να παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα των φίλων του ΠΑΟΚ που θέλουν να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα σ’ έναν ακόμη τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Περισσότεροι από 6.000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν, έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (21/5), αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που τα εισιτήρια θα αρχίσουν να διατίθενται ελεύθερα.

Η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας ολοκληρώνεται απόψε στις 00:00 και από εκεί και έπειτα, κάθε φίλαθλος του «Δικεφάλου» θα μπορεί να προμηθευτεί, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, το εισιτήριο του για τον τελικό.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα