ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια μαζί με την αποστολή στην Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια μαζί με την αποστολή στην Αθήνα

bet365

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του «Δικεφάλου» στην Αθήνα, καθώς θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μπορεί να ήθελε, όσο τίποτε άλλο, να είναι «παρών» στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Τετάρτης (27/4), ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από τον δεύτερο αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει, όπως συνέβη και στον πρώτο ημιτελικό, από το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη», ωστόσο έχει ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του «Δικεφάλου» στην Αθήνα προκειμένου να είναι δίπλα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, στους συμπαίκτες του.

Η παρουσία του 36χρονου «κάπτεν» είναι πολύ σημαντική για τα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι όσοι γνωρίζουν την καθημερινότητα της ομάδας και την επίδραση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα