Η Kingbet ασχολείται με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το αναλύει και βγάζει σίγουρο σημείο

Newsroom
Η Kingbet ασχολείται με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το αναλύει και βγάζει σίγουρο σημείο

bet365

Καλημέρα. Εμβόλιμες, Κύπελλα, εξ αναβολής ματς. Πλούσιο το πρόγραμμα σε καθημερινή βάση τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πότε θα φτάσουμε από το ένα Σαββατοκύριακο στο άλλο, ούτε που θα το καταλάβουμε. Είμαστε ήδη στη Μεγάλη Πέμπτη.

Αναμφισβήτητα η αναμέτρηση που δεσπόζει στα μάτια του ελληνικού φίλαθλου κοινού είναι αυτή της Τούμπας. Εκεί ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου, με τη ρεβάνς να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Θεσσαλονικείς δικαιούνται να υποστηρίζουν πως πρόκειται για τη δική τους διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο τέσσερις φορές τα πέντε τελευταία χρόνια. Φέτος μάλιστα ο τίτλος έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε άλλη χρονιά. Αν ο στόχος επιτευχθεί θα αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα μίας επιτυχημένης σεζόν, κυρίως λόγω ευρωπαϊκής πορείας. Αν όχι, θα μείνει πικρία. Δεδομένη η συσσωρευμένη κούραση για τον Δικέφαλο του Βορρά, μετά τα διαδοχικά απαιτητικά παιχνίδια. Ωστόσο άπαντες αισθάνονται την υποχρέωσης της επιτυχίας, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να δίνει ώθηση.

Στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Ολυμπιακός για μία ακόμα φορά προβλημάτισε με την απόδοσή του. Το πρωτάθλημα δύσκολα θα χαθεί. Υπάρχουν όμως κάποια μεγάλα «αλλά»! Αφενός αυτό που επιθυμεί η ερυθρόλευκη οικογένεια είναι το νταμπλ, αφετέρου η εικόνα δεν συνάδει με πρωταθλητή και απέχει κατά πολύ από τα υψηλά στάνταρ που θέτει ο κόσμος της ομάδας. Η επίσκεψη του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό του Ρέντη, όπως και αντιπροσωπείας οργανωμένων οπαδών ήχησαν καμπανάκι. Αν δεν φανεί αντίδραση ούτε τώρα, ίσως δεν υπάρχει επιστροφή για την τρέχουσα σεζόν. Βάσει δεδομένων προκύπτει αβίαστα στις προβλέψεις για το πάμε στοίχημα η επιλογή του καλοπληρωμένου G/G το οποίο ποντάρουμε σε απόδοση διπλασιασμού.

Δράση σήμερα υπάρχει και στην Πριμέρα. Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγιεκάνο στη Βαρκελώνη. Πιο άνετη η γηπεδούχος έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας δέκα βαθμών από τις θέσεις του υποβιβασμού. Το κλαμπ της Μαδρίτης από την άλλη δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχο βρισκόμενο μόλις στο +5 από τη 18η Γρανάδα. Τρεις σερί νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα (3-2-0) μετράει στο σπίτι της η Εσπανιόλ. Και τα τρία τρίποντα ήρθαν κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. 77 ημέρες χωρίς νίκη για τη Ράγιο. Τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 2 Φεβρουαρίου εντός έδρας τη Μαγιόρκα 1-0. 0-4-8 ο απολογισμός σε αυτό το διάστημα. Under επτά από τα οκτώ τελευταία.
Συνεπώς τόσο οι εντός έδρας επιδόσεις της Εσπανιόλ, όσο και αυτές της Ράγιο ανεξαρτήτως έδρας δίνουν στίγμα για ένα κλειστό ματς με χαμηλό σκορ. Η παράδοση όμως όταν οι δυο τους μονομαχούν στο γήπεδο που θα ανταμώσουν και απόψε, θέλει γκολ από αμφότερες. G/G επτά από τα οκτώ τελευταία εκεί. Το σερί έσπασε πέρσι, με τη Ράγιο να κερδίζει 2-0! Από τα επτά G/G μάλιστα τα έξι ήταν και Over. Βάζοντας λοιπόν τα επιπλέον δεδομένα στο «μπλέντερ», σε συνδυασμό και με την κρισιμότητα της αναμέτρησης, οδηγούμαστε στο εύρος 2-3 γκολ στο 1.95.

Πέντε Over στα επτά τελευταία παιχνίδια της μετράει η Λεβάντε. Προέρχεται από νίκη με το εμφατικό 4-1 στην έδρα της Γρανάδα. G/G+Over 3,5 τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Στο -6 από την παραμονή, ο κλοιός σφίγγει, επιτακτική η ανάγκη για νίκη απόψε κόντρα στη Σεβίλλη. Η τελευταία προέρχεται από ήττα 2-3 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Νωρίτερα είχε επικρατήσει 4-2 της Γρανάδα. Ζητούμενο το τρίποντο στην προσπάθεια εξασφάλισης μίας θέσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, με την Μπέτις να πλησιάζει επικίνδυνα. 5-3 το σκορ στο ματς του πρώτου γύρου. Στοιχηματικά sites παρ’ όλα αυτά προσφέρουν το Over σε τιμές αουτσάιντερ φτάνοντας ή ξεπερνώντας το 2.00. Με τις επιδόσεις τους στα γκολ το ποντάρουμε χωρίς τύψεις.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα