ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια θέλει, αλλά δεν προλαβαίνει τον ημιτελικό με Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια θέλει, αλλά δεν προλαβαίνει τον ημιτελικό με Ολυμπιακό

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Μ. Πέμπτης (21/4 – 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια απουσίασε από την αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, συνέχισε και σήμερα (19/4) πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Έτσι οι πιθανότητες για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ μειώνονται δραματικά και όλα δείχνουν ότι δε θα καταφέρει να είναι «παρών» στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος θέλει να παίξει σαν τρελός, ωστόσο στο μυαλό του ίδιου και του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να μην μπουν στη διαδικασία να πάρουν το ρίσκο μιας πιθανής υποτροπής και τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ υπάρχει και η αυριανή τελευταία προπόνηση, η άποψη που κυριαρχεί είναι να μείνει εκτός ώστε να είναι σε θέση να συνεισφέρει στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», που θα ακολουθήσει της διακοπής του Πάσχα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η δύσκολη κι απαιτητική σεζόν του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με ακόμα ένα καθοριστικό ματς. Από αυτά που κρίνουν στόχους και τίτλους. «There’s a trophy on the table» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Δικέφαλος οφείλει να το διεκδικήσει.

Η προετοιμασία για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Μ. Τρίτη (19.04) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη, τα τελειώματα μέσα από οργανωμένη επίθεση και την ανασταλτική λειτουργία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έμεινε στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα