Δάκρυσε ο Κουρμπέλης: «Σκεφτόμουν μόνο πότε θα επιστρέψω» (vid)

Δάκρυσε ο Κουρμπέλης: «Σκεφτόμουν μόνο πότε θα επιστρέψω» (vid)

Newsroom
Δάκρυσε ο Κουρμπέλης: «Σκεφτόμουν μόνο πότε θα επιστρέψω» (vid)

bet365

O διεθνής χαφ έπαιξε και πάλι μετά από περίπου 14 μήνες και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Το πρόσωπο στο σημερινό (9/2) 1-0 του Παναθηναϊκού στην Καρδίτσα ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς ο διεθνής χαφ αγωνίστηκε και πάλι μετά από 14 μήνες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην Cosmote TV και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. «Η αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ δύσκολος όλος αυτός ο καιρός. Τώρα θα με πιάσουν τα κλάματα. Δεν θέλω να κλαφτώ… Πέρασε όμως αυτός ο καιρός. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου στάθηκε σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα. Επίσης τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, γιατί ήταν από πάνω μου κάθε μέρα για πολλές ώρες. Με είδε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα μου έδινε το χέρι να σηκωθώ. Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο για να φτάσω στο 100%, είναι μεγάλο το διάστημα που λείπω, αλλά όλο αυτό το διάστημα σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή: να επιστρέψω και να πατήσω το γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, συνεχίζουμε!», είπε αρχικά.

Και μετά αναφέρθηκε στην πρόκριση των «πράσινων» στα ημιτελικά. «Τα προηγούμενα χρόνια δεν καταφέραμε να φτάσουμε στα ημιτελικά ή στον τελικό. Αυτό μας άφηνε μια πικρία Κάθε χρόνο ξεκινάμε και το Κύπελλο είναι ένας σημαντικός στόχος για μας, για να αφήσουμε κάτι στην ομάδα. Είχαμε ένα καλό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι και τώρα έχουμε μια καλή ευκαιρία. Στόχος είναι ο τελικός και το τρόπαιο και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα