Ολυμπιακός: Ο «γρίφος» με Μαρτίνς για το κέντρο της ομάδας με Παναιτωλικό 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «γρίφος» με Μαρτίνς για το κέντρο της ομάδας με Παναιτωλικό 

bet365

Τα πρόσωπα για τον άξονα του Ολυμπιακού είναι ο πιο δυνατός... γρίφος για την 11άδα του Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό στο ματς της Τετάρτης στο Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει πως θα προσεγγίσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό παίζοντας με τέσσερις πίσω στη ρεβάνς του Κυπέλλου την Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε αυτήν την περίσταση είτε παίξει με 4-3-3 είτε με 4-2-3-1 η γραμμή που τον προβληματίζει πιο πολύ είναι το κέντρο.

Όπως προκύπτει ο Μαντί Καμαρά θα είναι ο πιο σίγουρος για τον άξονα. Από εκεί και πέρα εάν ο Πορτογάλος διαλέξει το 4-2-3-1 οι Σουρλής, Κούντε, Κανέ και Φαντινγκά είναι οι υποψήφιοι. Εάν διαλέξει το 4-3-3 τότε οι Σουρλής με Μαντί Καμαρά με έναν εκ των υπόλοιπων διαθέσιμων χαφ θα είναι στο πλάνο.

Να τονιστεί πως από τους χαφ που πήρε ο Μαρτίνς στην αποστολή ο Κανέ δεν έχει παίξει ακόμα καθόλου και ο Κούντε προέρχεται από το Κόπα Άφρικα. Ο Φαντινγκά έχει πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής. Οκτάρι ή πιο προωθημένος χαφ θα μπορούσε παίξει και ο Ζοάο Καρβάλιο όμως δεν είναι δεδομένο πως είναι στο 100% και ενώ έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο στην ομάδα του Ολυμπιακού Β'.

Στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τον Παναιτωλικό είναι οι: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο Σοάρες, Σουρλής, Τζολάκης και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα