Ολυμπιακός: Αποστολή για τον Παναιτωλικό με Ονιεκούρου, Λόπες, Καρβάλιο και Κούντε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή για τον Παναιτωλικό με Ονιεκούρου, Λόπες, Καρβάλιο και Κούντε

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα πλαισιώσουν την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται για τελευταία φορά το απόγευμα της Τρίτης, ενόψει του αγώνα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου την Τετάρτη 9/2 (18:00, Cosmote Sport 2).

Στη συνέχεια έβγαλε αποστολή έχοντας μέσα παίκτες όπως οι Κούντε, Καρβάλιο, Λόπες, Μπαγκαλιάνης και Ονιεκούρου. Off είναι παίκτες όπως οι Α. Καμαρά, Λαλά, Εμβιλά, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ και Βαλμπουενά.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο Σοάρες, Σουρλής, Τζολάκης και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα