Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για τον Μαρτίνς και τη Premier League 

Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για τον Μαρτίνς και τη Premier League 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «παράθυρο» για τον Μαρτίνς και τη Premier League 

bet365

Ο Μαρτίνς σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές έχει κάνει μία άτυπη συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να κυνηγήσει όταν έρθει η ώρα το όνειρο της Premier League.

Ο 51χρονος Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού υπέγραψε ως γνωστόν προ ημερών το τρίτο του back to back συμβόλαιο. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους Πειραιώτες.

Ο Μαρτίνς υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, που εάν το εξαντλήσει θα μείνει έξι χρόνια στο Λιμάνι, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Ωστόσο σύμφωνα με τις πορτογαλικές πηγές ο Ίβηρας δεν έχει αφήσει το όνειρό του για τη Premier League. Πάνω σε αυτό λοιπόν υπήρξε μία συγκεκριμένη εξέλιξη στις συζητήσεις για το νεό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την Πορτογαλία ο Μαρτίνς με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, συμφώνησαν στο εξής: εάν έρθει μία ελκυστική πρόταση από ομάδα Premier που να καλύπτει τον κόουτς και να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό τότε να μπορέσει να πάει στην Αγγλία. Να του δοθεί το ΟΚ να δοκιμάσει τις προπονητικές του δυνάμεις στο Νησί. Ο όρος αυτός είναι άτυπος και δεν έχει αποτυπωθεί γραπτώς στο συμβόλαιο.

Δείχνει όμως και την εκτίμηση της μίας πλευράς στην άλλη και την εμπιστοσύνη. Ο Ολυμπιακός ως Οργανισμός δεν θα ήθελε να κόψει τον δρόμο του προπονητή του από το 2018 και ο Μαρτίνς από την άλλη ήθελε να βεβαιωθεί πως το οτιδήποτε ζητήσει θα είναι με τη συναίνεση της ομάδας που τον έχει στηρίξει, αναδείξει και φυσικά που του έχει ανεβάσει και επίπεδο μέσα από τις ευρωπαϊκές προκρίσεις, τη δουλειά του και την πορεία του. Έτσι και έγινε λοιπόν. Βέβαια ότι επήλθε αυτή η άτυπη συμφωνία δεν σημαίνει αυτομάτως πως υπάρχει κάτι από ομάδα ή ομάδες της Premier.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα