Παπαϊωάννου: «Η Λαμία δεν έχει πρόβλημα να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Αρη»

Newsroom
 Παπαϊωάννου: «Η Λαμία δεν έχει πρόβλημα να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Αρη»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας ανέφερε πως είναι θετικός ώστε να μην διεξαχθεί το αυριανό ματς, εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Το ότι η Λαμία δεν έχει «πρόβλημα» να αναβληθεί η προγραμματισμένη για αύριο (26/1) αναμέτρησή της με τον Αρη για το Κύπελλο (ρεβάνς του 0-0) ανέφερε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον Metropolis. «Μόνο στα ορεινά έχει χιόνι, η πόλη δεν έχει τίποτα. Το γήπεδο είναι κανονικά. Δεν ξέρω κάτι, είπαν ότι μπορεί να αναβληθούν όλα, αλλά δεν έχουμε ακόμη κάτι επίσημο. Το θέμα είναι αν μπορεί να μετακινηθεί η ομάδα του Άρη. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να αναβληθεί γιατί είναι και η κούραση των παικτών μας και τα συνεχή ταξίδια, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι το γήπεδο έχει χιόνια. Αλλά όπως θα βρεθούν ημερομηνίες για τα άλλα θα βρεθεί και γι' αυτό», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.


Και συνέχισε. «Τονίζω, όμως, ότι το γήπεδό μας δεν έχει πρόβλημα. Απλά το λέω γιατί αναβλήθηκαν και τα άλλα. Μην ξεχνάτε ότι ξαναπαίζουμε το Σάββατο. Μας είχαν να αγωνιστούμε και στις 21:30. Το έκαναν 20:00, αλλά και 20:00 είναι αργά. Οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές. Εγώ δεν θέλω να πω αν φταίει η COSMOTE, αλλά μπορεί να καταλάβει κάποια ζητήματα όταν υπάρχουν πολικές θερμοκρασίες. Και ο Άρης πρέπει να επιστρέψει Θεσσαλονίκη, υπάρχει λόγος να γυρίσει τα άγρια μεσάνυχτα; Δεν κάναμε συγκεκριμένη κουβέντα με τον κ. Καρυπίδη, απλά είπαμε ότι υπάρχει προβληματισμός, αλλά εμείς δεν μπορούμε να αναφέρουμε ότι δεν έχουμε αγωνιστικό χώρο. Για τον Άρη το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους του, ενώ η Λαμία θέλει περισσότερο να επικεντρωθεί στην σωτηρία. Στην βαθμολογία δεν είμαστε όπως θα θέλαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα