Τζέγκο: «Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα»

Τζέγκο: «Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα»

Newsroom
Τζέγκο: «Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο είδε βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα του Άρη αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα.

Ο Αυστραλός μέσος μίλησε στα κανάλια COSMOTE μετά την ισοπαλία με τη Λαμία στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα… «απογοητευτικό. Θέλαμε να σκοράρουμε και να πάμε με πλεονέκτημα στο δεύτερο παιχνίδι και παράλληλα να μην δεχθούμε γκολ. Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα βάσει των όσων κάναμε στο γήπεδο».

Αξιολογώντας την εμφάνιση της ομάδας του, απάντησε: «Είχαμε καλύτερη νοοτροπία, βγάλαμε ένταση και ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν έχουμε το γκολ. Κάποια πράγματα στο παιχνίδι τα κάνουμε πολύ καλά, αλλά σε κάποια άλλα, όπως το θέμα του γκολ, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Έχουμε πολλή ποιότητα στην ενδεκάδα και στον πάγκο αλλά πρέπει να την αποδείξουμε στο γήπεδο γιατί έρχονται οι ομάδες στην έδρα μας, παίζουν κλειστά κι έτσι χάνουμε βαθμούς».

Ρωτήθηκε για την απαίτηση του κόσμου για την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Η ομάδα είχε πάθος όπως σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε την ανάγκη για την κατάκτηση ενός τίτλου, το θέλουμε κι εμείς και παράλληλα νιώθουμε την πίεση από τον κόσμο. Να ξέρει όμως ότι την ίδια πίεση βάζουμε στους εαυτούς μας γιατί είναι σημαντικό και για μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα