ΑΕΚ για Λουτσέσκου: «Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και σκοπιμότητας»

Newsroom
ΑΕΚ για Λουτσέσκου: «Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και σκοπιμότητας»

bet365

Η ΑΕΚ δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ που αποκάλεσε την Ένωση «μικρή ομάδα» στον τρόπο που προσέγγισε το ματς.

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφερόμενος στο παιχνίδι που έκανε η ΑΕΚ τόνισε: «Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ήταν μία προσέγγιση μικρής ΑΕΚ (ανέφερε στα αγγλικά τη λέξη small AEK θέλοντας να πει προσέγγιση μικρής ομάδας). Δεν είδα καμία διαφορά με τις ομάδες πιο χαμηλής κατάταξης, τις πιο μικρές ομάδες, που έρχονται να παίξουν αμυντικά. Νομίζω και γενικά η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν να σπαταλήσει χρόνο, να κάνει φάουλ αλλά ΟΚ η πίεση είναι σε αυτούς, στους παίκτες της ΑΕΚ. Εάν σκοράρουμε ένα τέρμα στη ρεβάνς θα περάσουμε εμείς».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έλεγαν: «Δεν ασχολούμαστε με αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και προφανούς σκοπιμότητας. Το ματς το έδειχνε η τηλεόραση».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα