Λουτσέσκου: «Προσέγγιση μικρής ομάδας από την ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Προσέγγιση μικρής ομάδας από την ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε στη COSMOTE TV για:

Το εάν το σχέδιό του δεν πήγε καλά: Όχι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι. Ειλικρινά ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ήταν μία προσέγγιση μικρής ΑΕΚ (ανέφερε στα αγγλικά τη λέξη small AEK θέλοντας να πει προσέγγιση μικρής ομάδας). Δεν είδα καμία διαφορά με τις ομάδες πιο χαμηλής κατάταξης, τις πιο μικρές ομάδες, που έρχονται να παίξουν αμυντικά. Νομίζω και γενικά η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν να σπαταλήσει χρόνο, να κάνει φάουλ αλλά ΟΚ η πίεση είναι σε αυτούς, στους παίκτες της ΑΕΚ. Εάν σκοράρουμε ένα τέρμα στη ρεβάνς θα περάσουμε εμείς.

Τη διαχείριση: Έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο α' μέρος είχαμε την υπεροχή. Μας κόστισε λίγο ο ενθουσιασμός προς το τέλος. Στο β' μέρος είχαμε πολλές διακοπές και πολύ χαμηλότερο βαθμό. Επιμένω να λέω πως η πίεση είναι στην ΑΕΚ.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα