Άρης: Ο Κριστιάν Λόπεθ σκοράρει κάθε εννιά μήνες

Άρης: Ο Κριστιάν Λόπεθ σκοράρει κάθε εννιά μήνες

Άρης: Ο Κριστιάν Λόπεθ σκοράρει κάθε εννιά μήνες

bet365

Η σχέση του Κριστιάν Λόπεθ με τα αντίπαλα δίχτυα βρίσκεται… εν διαστάσει καθώς σε βάθος διετίας σκόραρε μόλις τρεις φορές και η τελευταία του με τη φανέλα του Άρη ήταν απέναντι στη Λαμία τον Σεπτέμβριο του 2020!

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όπου ξεκίνησε παιχνίδι έπειτα από διάστημα εννιά μηνών, ο Ισπανός επιθετικός είναι πιθανό να γράψει τη δεύτερη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου (20/1, 21:30) με τη Λαμία. Στην πραγματικότητα, ο Άκης Μάντζιος στερείται επιλογών, αυτό τον ανάγκασε να επιλέξει τον Ντάνιελ Μαντσίνι για την κορυφή της επίθεσης στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης, είδε όμως την ομάδα του να στερείται επιθετικής έκφρασης και να πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της. Αυτός είναι και ο λόγος της πρόθεσης αλλαγής πλάνου και επαναφοράς του Κριστιάν Λόπεθ στην 11αδα με την προσδοκία ότι ο Ισπανός θα βρει τον τρόπο να χτίσει και πάλι μια σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος επιθετικός έχει πάρει… διαζύγιο με το γκολ καθώς είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σκοράρει κάθε εννιά μήνες! Προφανώς σ’ αυτό το διάστημα συμπεριλαμβάνεται και το διάστημα της απουσίας του λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στις αρχές του περασμένου Απρίλη.

Ο Λόπεθ

Στο τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Χάτα – στις 2 Ιανουαρίου 2020 – ο Κριστιάν Λόπεθ είχε σκοράρει και μάλιστα εκείνο το τέρμα του ήτα το τελευταίο του για εκείνη την αγωνιστική περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι λόγω της διακοπής των Πρωταθλημάτων. Ακολούθησε η σύντομη συνεργασία του με τη Λας Πάλμας με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια αλλά δεν κατάφερε να βρει τέρμα. Κι έτσι, το επόμενο γκολ της καριέρας του ήταν στην πρεμιέρα του περσινού Πρωταθλήματος της Intrerwetten Superleague καθώς είχε βάλει το λιθαράκι του στην ανατροπή του Άρη επί της Λαμίας στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς είχε σημειώσει το πρώτο γκολ στο 3-1 της ομάδας του, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στα 17 παιχνίδια που ακολούθησαν με τη φανέλα του Άρη, ο 32χρονος επιθετικός δεν βρήκε δίχτυα, στην πραγματικότητα δεν κατάφερε να βρει ούτε τελικές ευκαιρίες με συνέπεια τον δανεισμό του στην Καρταχένα. Και με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας έψαξε την εξιλέωσή του και τελικώς τη βρήκε στις 5 Απριλίου 2021 καθώς είχε σκοράρει απέναντι στην Αλκορκόν. Ακολούθησε βέβαια ο σοβαρός τραυματισμός του στο παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ, η αποχή του για μεγάλο χρονικό διάστημα και η επιστροφή του τον περασμένο Νοέμβρη. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιήθηκε σε έξι παιχνίδια του Άρη, δίχως να έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα