ΠΑΟΚ: Τελική πρόβα χωρίς Τσόλακ ενόψει ΑΕΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τελική πρόβα χωρίς Τσόλακ ενόψει ΑΕΚ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (19/1 – 19:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Αντόνιο Τσόλακ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε εκτός του αυριανού πρώτου προημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τελική του πρόβα στο γήπεδο της Τούμπας με το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης στην οποία συμμετείχε κανονικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», Ζόαν Σάστρε (ο Ισπανός μπακ δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή), να είναι επικεντρωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Εκτός από τον Κροάτη επιθετικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους μόνιμα απόντες το τελευταίο διάστημα, Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί, που συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν ανακοίνωσαν την αποστολή που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα