Ελπίδες για Ιτούρμπε ενόψει Λαμίας

Ελπίδες για Ιτούρμπε ενόψει Λαμίας

Newsroom
Ελπίδες για Ιτούρμπε ενόψει Λαμίας

bet365

Ο Χουάν Ιτούρμπε πήρε μέρος σε κομμάτι του ομαδικού προγράμματος προετοιμασίας του Άρη και απέκτησε πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα του Κυπέλλου (20/1, 21:30) με τη Λαμία.

Ο Παραγουανός επιθετικός υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με συνέπεια την απουσία του από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνη. Βάσει της κακής εικόνας που παρουσίασαν οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές του Άρη, προφανώς η απουσία του φάνηκε αρκετά καθώς ο Άρης δεν είχε έκρηξη και ενέργεια στο παιχνίδι του. Σε περίπτωση που ο Χουάν Ιτούρμπε ανεβάσει τον ρυθμό της προπόνησής του και φτάσει στο σημείο να «βγάζει» το πρόγραμμα δίχως πρόβλημα, τότε είναι πιθανό να μπει στις πρώτες επιλογές του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» όπου οι «κίτρινοι» θα πρέπει να βρουν τρόπο επίλυσης του τρομερού προβλήματος που αντιμετωπίζουν στο σκοράρισμα με συνέπεια να μην μπορούν να σκοράρουν στους τελευταίους δύο αγώνες.

Επιστρέφει ο Καμαρά

Στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με τη Λαμία θα απουσιάσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς ο Μαυριτανός επιθετικός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του την Πέμπτη (20/1). Εκτός κι αν δεδομένου του αποκλεισμού της Μαυριτανίας – δεν έχει καμία πιθανότητα κατάληψης ούτε της 3ης θέσης – τεθεί ζήτημα πρόωρης επιστροφής του παίκτη και μη συμμετοχής του στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του απέναντι στο Μάλι καθώς για την ίδια δεν παρουσιάζει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα