ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τσόλακ ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τσόλακ ενόψει ΑΕΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τσόλακ ενόψει ΑΕΚ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης (19/1 - 19:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης απέναντι στην ΑΕΚ.

«Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια τελείως διαφορετική πρόκληση που απαιτεί προσεκτική διαχείριση, καθαρό μυαλό και σωματική φρεσκάδα. Το Κύπελλο, άλλωστε, είναι ένας από τους στόχους του Δικεφάλου και για να επιτευχθεί πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΑΕΚ», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι «ασπρόμαυροι», που επέστρεψαν στις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία κι άρχισαν τη fast track προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης (19/01) στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, την τακτική και τα τελειώματα.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα