Ολυμπιακός: Το «I am back» του Σεμέδο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «I am back» του Σεμέδο (vids)

bet365

Ο Πορτογάλος μπακ περίμενε από τον Αύγουστο για να επιστρέψει στα γήπεδα και πλέον την 1η Δεκεμβρίου μπορεί να κάνει την επιθυμία του πράξη.

Πέρασε από πολλά... κανάλια από τον προηγούμενο Αύγουστο έως και σήμερα. Τέθηκε εκτός ομάδας μετά τα ματς με τη Λουντογκόρετς, αμφισβητήθηκε και μετά βίωσε και τις δικαστικές περιπέτειες με τις καταγγελίες σε βάρος του. Κοινώς όλα όσα πέρασε ο Ρούμπεν Σεμέδο εύκολα δεν ήταν.

Ο ίδιος από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση της τάξεως των 10.000 ευρώ είχε έναν στόχο. Να επανέλθει στο γήπεδο. Ξεκινώντας από τις ατομικές προπονήσεις και μπαίνοντας με την ομάδα του Ολυμπιακού μες στον Νοέμβριο. Ο Πέδρο Μαρτίνς όλο αυτό το διάστημα είχε αναφερθεί δύο φορές σε εκείνον στις δηλώσεις του. Τη μία φορά μέσω της NOVA για να τονίσει πως τον στηρίζει και τον περιμένει πίσω και την άλλη για να αποσαφηνίσει - όταν πια είχε γυρίσει στις προπονήσεις - ότι ο έμπειρος στόπερ ήταν κοντά στο να αρχίσει να μπαίνει σε αποστολές και να παίρνει χρόνο. Όπως είχατε διαβάσει σχετικά στο Gazzetta τα τελευταία 24ωρα φαινόταν πως το πλάνο ήταν ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ να είναι στους εκλεκτούς με τον Λεβαδειακό αλλά και να πάρει χρόνο, όπερ και αυτό συνέβη και το δίχως άλλο είναι η στιγμή που ο ίδιος ο Σεμέδο νιώθει καλύτερα από ποτέ μετά από καιρό.

Ο ίδιος ο Σεμέδο ήταν σίγουρος πως θα κατάφερνε να κάνει το come back του. Τώρα αυτό που θέλει είναι να βρει ξανά τον παλιό πολύ καλό ποδοσφαιρικό του εαυτό, να αποδώσει ανάλογα και να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Γιατί κακά τα ψέματα ο Σεμέδο στα καλά του από ποδοσφαιρικής άποψης ενδεχομένως να είναι και ο ποιοτικός στόπερ του ρόστερ των Πειραιωτών. Όσο για τον Γενάρη;

Ο Μαρτίνς τον θέλει στον Ολυμπιακό και μόνο εάν η Πόρτο ή άλλη πορτογαλική ομάδα δελεάσει με μία σοβαρή και μεγάλη πρόταση τους Πειραιώτες μπορεί να αλλάξει κάτι. Μην ξεχνάμε πως λόγω Κόπα Άφρικα ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο μπορεί να χάσει και Σισέ και Μπα. Ο 27χρονος Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό έχει 4 ματς φέτος και στο σύνολο 93 αγώνες με 6 γκολ.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα