Μεταξάς: «Περίεργο που δεν υπάρχει VAR» (vid)

Newsroom
 Μεταξάς: «Περίεργο που δεν υπάρχει VAR» (vid)

bet365

O κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με παράπονα από το Αλκαζάρ, με αφορμή τη φάση όπου η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ και η ομάδα του έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Mε «παράπονο» για τη φάση που ο ΠΑΣ έμεινε πίσω στο σκορ και παράλληλα με 10 παίκτες έφυγε ο Ηρακλής Μεταξάς από το Αλκαζάρ, καθώς σχολίασε πως εκεί κρίθηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, την οποία τελικά πήρε η ΑΕΛ. ««Δεν την είδα ακόμη τη φάση, μου λένε ότι δεν ήταν χέρι, μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει VAR, ο διαιτητής προχώρησε το παιχνίδι και μετά άλλαξε τη γνώμη του, γίνονται αυτά και μετά θες 1-2 γκολ για να ανατρέψεις το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV ο κόουτς του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Και συνέχισε. «H αντίδραση μας ήταν πάρα πολύ καλή, παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο, στην αρχή παίζαμε πολύ χαλαρά, περιμέναμε από το πουθενά να έρθει κάτι, με 10 όμως το παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες με την κεφαλιά του Σάλιακα και τη φάση του Σνάιντερ στο φινάλε όμως μετά τα πέναλτι είναι λαχείο». Για το αν μπορεί η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες είπε ότι «μπορεί, είμαστε από την αρχή αυτό που είμαστε, παλεύουμε με τις δυνάμεις που έχουμε για το καλύτερο, στα πρώτα παιχνίδια είχαμε αποτέλεσμα, στα τελευταία όχι αλλά θα γυρίσει πάλι».


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα