Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλιθέα 0-0 (5-4 πεν.): Το 'κανε ξανά η ΑΣΑ, πρόκριση στα πέναλτι

Newsroom
Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλιθέα 0-0 (5-4 πεν.): Το 'κανε ξανά η ΑΣΑ, πρόκριση στα πέναλτι

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως και κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Η ΑΣΑ απέκλεισε την Καλλιθέα με 5-4 (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση).

Στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η Αναγέννηση Καρδίτσας απέκλεισε τον Αλμωπό Αριδαίας μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Την Τρίτη (26/10) για την 5η φάση του θεσμού, η ΑΣΑ με τον ίδιο τρόπο πέταξε εκτός την Καλλιθέα. Αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, στην ψυχοφθόρα διαδικασία η ΑΣΑ επικράτησε με 5-4!

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Καλλιθέα, για την οποία ο Δούμτσης στο 23' νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Γκέκα. Στο 30' ο Μπιανκόνι είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθανασιάδης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Ούτε στο 30λεπτο που ακολούθησε κατάφεραν να σκοράρουν οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με 5-4 εξασφάλισαν την πρόκριση.

Η διαδικασία των πέναλτι

Δούμτσης: 0-1

Λώττας: 1-1

Σαντάνα: απόκρουση Γκέκα

Καρανίκας: άουτ

Κοντοχρήστος: απόκρουση Γκέκα

Βιδάλ: απόκρουση Στρέζου

Τσιντώνης: 1-2

Γκίνη: 2-2

Ευαγγέλου: 2-3

Γκόλιας: 3-3

Ρέντζας: 3-4

Γκουγκούδης: 4-4

Κωστίκας: δοκάρι

Λαγός: 5-4

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Λαρέα, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (61' Λαγός), Πλέγας (74' Βιδάλ), Μπραμπίγια, Πολίτης (61' Γκίνη), Αθανασιάδης, Μπιανκόνι (61' Κουτσιανικούλης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση (73' Τσιντώνης), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (73' Νάτσης), Δούμτσης, Μάλτσι (88' Ποζατζίδης).

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα