Γιουβέντους - Ίντερ 0-0: Στον τελικό του Coppa Italia η «Κυρία» (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους - Ίντερ 0-0: Στον τελικό του Coppa Italia η «Κυρία» (vid)

bet365

Η Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου! Η «Μεγάλη Κυρία» είχε κάνει το μεγάλο βήμα στο Μιλάνο (2-1) και στο Τορίνο κράτησε την Ίντερ στο μηδέν (0-0).

Το μεγάλο βήμα είχε γίνει στο Μιλάνο με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο (2-1). Στο Τορίνο ο Πορτογάλος σταρ ήταν άστοχος, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς, αλλά η ζημιά δεν έγινε. Το 0-0 με την Ίντερ έστειλε τη Γιουβέντους στον μεγάλο τελικός της 19ης Μαΐου, εκεί όπου η Γιούβε θα διεκδικήσει το 14ο κύπελλο. Το βράδυ της Τετάρτης (10/2) θα ξέρει και τον αντίπαλό της, αφού Αταλάντα και Νάπολι έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς (0-0).

Γρήγορος ρυθμός στο πρώτο τέταρτο, με τις δυο ομάδες να πιέζουν ψηλά και να προσπαθούν να απειλήσουν. Ωστόσο, τόσο η Ίντερ όσο και η Γιουβέντους δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ρίσκαραν περισσότερο. Μάλιστα, στο 24' είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν από φάουλ του Ερικσεν, ο Λουκάκου δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά. Η Ίντερ ήταν πιο κινητική, έβρισκε χώρους, αλλά δεν είχε την ουσία. Μάλιστα, Ερικσεν και Λαουτάρο έχασαν διπλή ευκαιρία για να δώσουν προβάδισμα στην ομάδα τους. Η Γιουβέντους αδυνατούσε να φανεί απειλητική και σε μια περίπτωση που ο Κριστιάνο βρέθηκε σε θέση βολής, ο Ντε Φράι ήταν εκεί για να σώσει.

Στην επανάληψη, η Ίντερ ρίσκαρε περισσότερο, αλλά η Γιούβε ήταν αυτή που έβρισκε χώρους για την αντίπαλη εστία. Στο 59' ο Κριστιάνο έκανε κακό τελείωμα, ενώ στο 64' ο Χαντάνοβιτς με υπέροχη επέμβαση νίκησε τον Πορτογάλο. Ο Κόντε προσπάθησε με την είσοδο των Πέρισιτς, Κολάροφ να δώσει ώθηση, αλλά η φιλοξενούμενη δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της «Μεγάλης Κυρίας». Αντίθετα, η Γιουβέντους ήταν επικίνδυνη και στο 70' πλησίασε το γκολ, αλλά και πάλι ο Bόσνιος νίκησε τον Κριστιάνο. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 81΄ για να κάνει η Ίντερ την καλύτερή της φάση, αλλά το σουτ του Χακίμι πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι κράτησαν εύκολα μέχρι το τέλος το μηδέν και πέρασαν άνετα στον τελικό!

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο (82′ Κιελίνι), Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (63′ ΜακΚένι), Κουλουσέφσκι (87′ Κιέζα), Ρονάλντο.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (66′ Κολάροφ), Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Ερικσεν (66′ Σένσι), Νταρμιάν (58′ Πέρισιτς), Λαουτάρο, Λουκάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα