Μυθικός Μπουφόν: «Η 1.100ή φορά, όπως η πρώτη φορά» (pics & vid)

Gazzetta team
Μυθικός Μπουφόν: «Η 1.100ή φορά, όπως η πρώτη φορά» (pics & vid)

bet365

Στο ντέρμπι Κυπέλλου της Γιουβέντους με την Ίντερ, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έφτασε τα... 1.100 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του!

Πολύ ξεχωριστό ήταν για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν το ματς της Γιουβέντους με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας, με το οποίο η Γηραιά Κυρία πήρε νίκη – μισή πρόκριση στον τελικό.

Ο λόγος; Στο «Τζουσέπε Μεάτσα» του Μιλάνο, ο 43χρονος τερματοφύλακας έφτασε τα... 1.100 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του! Αυτά χωρίζονται ως εξής: 679 με την Γιούβε, 220 με την Πάρμα, 25 με την Παρί Σεν Ζερμέν και 176 με την Εθνική Ιταλίας.

«Η 1.100ή φορά, όπως η πρώτη φορά» έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο βετεράνος γκολκίπερ, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες από τον αγώνα, με πρώτη την σωτήρια απόκρουση του στο κοντινό σουτ του Ματέο Νταρμιάν.

Προς το παρόν, ο Μπουφόν δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να κρεμάσει τα γάντια του και, εφόσον ανανεώσει για άλλη μια σεζόν με την Γιούβε, θα σπάσει σίγουρα το ρεκόρ του γηραιότερου παίκτη που αγωνίστηκε ποτέ στην Serie A, το οποίο κατέχει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Λάτσιο, Μάρκο Μπαλότα, σε ηλικία 44 ετών και 38 ημερών.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα