Μπράουνσβαϊγκ - Ντόρτμουντ 0-2: Εύκολο έργο και πρόκριση στους «16» (vid)

Gazzetta team
Μπράουνσβαϊγκ - Ντόρτμουντ 0-2: Εύκολο έργο και πρόκριση στους «16» (vid)

bet365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έφτασε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ στην επικράτηση επί της Μπράουνσβαϊγκ (0-2) και προκρίθηκε βάσει... προγράμματος στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Αποκλεισμός-σοκ της Χόφενχαϊμ στα πέναλτι από τη Γκρόιτερ Φιρτ, εκτός και η Ουνιόν.

Μπορεί ο αποκλεισμός της Χέρτα με το «διαστημικό» 5-4 να ανέβασε τις «μετοχές» της στο φετινό Κύπελλο, ωστόσο, το εμπόδιο της Μπράουνσβαϊγκ αποδείχθηκε άκρως βατό για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί, με ως επί το πλείστον βασικούς παίκτες στη σύνθεσή τους και τον 22χρονο Τίγκες να παίρνει προαγωγή από τη Β’ ομάδα, επικράτησαν άνετα με 2-0 και σκόρερ τους Χούμελς (12’) και Σάντσο (90+2’), είχαν πολλαπλάσιες ευκαιρίες για γκολ χωρίς να απειληθούν κι έκαναν αθόρυβα το καθήκον τους, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των «16».

Αντίθετα, σοκαριστικό αποκλεισμό γνώρισε η Χόφενχαϊμ εντός έδρας, με «θύτη» τη Γκρόιτερ Φιρτ.

Οι εκπρόσωποι της Bundesliga σώθηκαν στην κανονική διάρκεια από την απόκρουση του Μπάουμαν στο πέναλτι του Σεγκουίν στο 90+4, δεν ήταν, όμως, το ίδιο τυχεροί και στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η ομάδα της Τσβάιτε Λίγκα επικράτησε με 7-6 και «τσέκαρε» πανηγυρικά το εισιτήριό της, σφραγίζοντας μία από τις εκπλήξεις του δεύτερου γύρου.

Το άλλο «θύμα» από τους συλλόγους της 1ης κατηγορίας είναι η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία αποκλείστηκε επίσης στην έδρα της από τη Πάντερμπορν του απόντα, Σεμπάστιαν Βασιλειάδη με 2-3. Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ «πάτησε» την Έλβερσμπεργκ της Ρέτζιοναλιγκα με 5-0.

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Χιτς, Μόρεϊ (83’ Μενιέ), Ζαγκαντού, Χούμελς (46’ Ακάντζι), Γκερέιρο, Ντιλέινι, Μπέλιγχαμ (76’ Βίτσελ), Σάντσο, Μπραντ (63’ Ρόις), Ρέινα (83’ Αζάρ), Τίγκες

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των βραδινών αγώνων:

  • Μπράουνσβαϊγκ - Ντόρτμουντ 0-2
  • Έλβερσμπεργκ - Γκλάντμπαχ 0-5
  • Ντιναμό Δρέσδης - Ντάρμσταντ 0-3
  • Ουνιόν Βερολίνου - Πάντερμπορν 2-3

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΧΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα