Άουγκσμπουργκ - Λειψία 0-3: Άνετα στους «16» του Κυπέλλου οι Ταύροι (vid)

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Λειψία 0-3: Άνετα στους «16» του Κυπέλλου οι Ταύροι (vid)

bet365

Η κόντρα με… άρωμα Bundesliga ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Λειψία κατέληξε δια περιπάτου στους Ταύρους (0-3), οι οποίοι προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «16» του Κυπέλλου. «Ξέσπασμα»-πρόκριση για Σάλκε, νίκη και για την Κολωνία του Λημνιού.

Το ένα από τα τρία ζευγαρώματα ομάδων της Bundesliga στον 2o γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για το φαβορί. Η Λειψία πέρασε άνετα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με 3-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο της φετινής σεζόν, Ανχελίνιο. Ο Ισπανός μπακ έβγαλε την ασίστ για το γρήγορο 0-1 του Όρμπαν (11’) και ήταν εκείνος που «σφράγισε» την πρόκριση στο 82’, με τον Πόουλσεν να έχει γράψει ενδιάμεσα το 0-2 (75’). Έτσι, οι Ταύροι του Γιούλιαν Νάγκελσμαν εξασφάλισαν το εισιτήριό τους για την κληρωτίδα των «16», απ’ όπου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στις 3 Ιανουαρίου.

Πρόκριση στην επόμενη φάση πήραν επίσης Σάλκε και Κολωνία. Οι Βασιλικοί Μπλε έβαλαν στην άκρη το αρνητικό σερί των 29 ματς στο πρωτάθλημα και πήρε δεύτερη σερί νίκη-πρόκριση, επικρατώντας εύκολα της Ουλμ 1946 με 3-1 εκτός έδρας. Τα δύο γκολ του Ραμάν που ακολούθησαν το πρώτο του Σερντάρ «κλείδωσαν» την επικράτηση για το σύνολο του Χουμπ Στέφενς.

Την ίδια ώρα, η Κολωνία με βασικό τον Δημήτρη Λημνιό για όλο το 90λεπτο, επιβλήθηκε της Όσναμπρικ με 1-0 χάρη στο γκολ του Μοντέστ και προκρίθηκε με τη σειρά της στους «16».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων 4 αγώνων:

  • Άουγκσμπουργκ – Σάλκε 0-3
  • Κολωνία – Όσναμπρικ 1-0
  • Ουλμ 1846 – Σάλκε 1-3
  • Χόφενχαϊμ – Γκρόιτερ Φιρτ (2-2, παράταση)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα