Κορονοϊός - Κύπελλο Γερμανίας: Αναβολή στον τελικό λόγω της πανδημίας

Κώστας Ζάλιαρης
Κορονοϊός - Κύπελλο Γερμανίας: Αναβολή στον τελικό λόγω της πανδημίας

bet365

Με τις ημερομηνίες των ημιτελικών να έχουν ήδη παρέλθει λόγω του κορονοϊού, έγινε γνωστό πως και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας αναβάλλεται επ' αόριστον μέχρι να μπορέσει να υπάρξει νέος προγραμματισμός το προσεχές διάστημα...

Bwin - Live στοίχημα darts με υψηλές αποδόσεις| 21+

Η Bundesliga δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στη δράση από τις 9 Μαΐου εφόσον δοθεί το ok από τη γερμανική Κυβέρνηση ανάλογα και με την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού εκείνες τις ημέρες, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου της χώρας αποφάσισε την αναβολή του μεγάλου τελικού.

Το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου είχε προγραμματιστεί για τις 23 Μαΐου και παρά το γεγονός πως υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τότε, το παιχνίδι θα πάει πιο μετά λόγω και τη μη διεξαγωγής των ημιτελικών.

Τα ματς της φάσης των «4» έπρεπε να έχουν σημειωθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, πράγμα που φυσικά ήταν αδύνατο να γίνει, με αποτέλεσμα να έρθει ως συνέπεια και η αναβολή του τελικού του DFB Pokal.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα