Ομόνοια, Αναστασίου: «Για μένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παιχνίδι όπως όλα»

Ομόνοια, Αναστασίου: «Για μένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παιχνίδι όπως όλα»

Newsroom
anastasiou

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Δείτε τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, τη παραμονή του ιστορικού παιχνιδιού με την Πάφο.

Η Ομόνοια ετοιμάζεται θεσμικά και ψυχικά για την ιστορική αναμέτρηση με την Πάφο. Το Τριφύλλι υποδέχεται αύριο στο ΓΣΠ τους Γαλάζιους για τη πρώτη αναμέτρηση της ενδιάμεσης φάσης του Europa Conference League.

Η θετική παρουσία της Ομόνοιας στη Cyprus League, τις τελευταίες αγωνιστικές, σε συνδυασμό με τη πρώτη φορά που ομάδα βρίσκεται σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχει προκαλέσει εν γένει ενθουσιασμό στο κόσμο των Πράσινων, ο οποίος αναμένεται να κατακλύσει το στάδιο της Λευκωσίας για να παρακολουθήσει από κοντά αυτό το παιχνίδι, που τόσα πολλά σημαίνει για όλους γύρω από το κλαμπ.

Ο Γιάννης Αναστασίου, που αναλαμβάνει να οδηγήσει την Ομόνοια σε αυτό το νέο κεφάλαιο μίλησε στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και παραχώρησε δηλώσεις για όλα όσα απασχολούν και ταλανίζουν το πράσινο οικοδόμημα, παραμονές του παιχνιδιού. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, στο πλευρό του βρέθηκε ο Ανδρόνικος Κακουλλής, καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Πως αισθάνεστε που θα παίξετε για πρώτη φορά σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Αισθάνομαι καλά και για μένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παιχνίδι όπως όλα. Η σημασία και η διοργάνωση το κάνουν να έχει μεγαλύτερο βάρος αλλά σαν προετοιμασία και διαδικασία δεν αλλάζει κάτι. Είτε παίζω με Καρμιώτισσα, είτε με Σαλαμίνα, είτε με Σπάρτακο η διαδικασία είναι η ίδια».

Νικήσατε την Πάφος FC στην Κύπρο χωρίς να είστε καλύτεροι. Πως θα είναι αύριο η προσέγγιση;

«Είναι δύο παιχνίδια. Υπάρχει επαναληπτικός και η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Το γεγονός ότι νικήσαμε την Πάφος FC δεν λέει κάτι χωρίς να είμαστε καλύτεροι. Είναι καλύτερα να μην παίξεις καλά και να νικήσεις. Σε κάποια ματς θέλουμε και είναι επιθυμία να έχει ο αντίπαλος την μπάλα, δεν μας αιφνιδιάζει αυτό και ξέρουμε τι να κάνουμε όταν έχουμε την μπάλα».

Το μήνυμα προς τον κόσμο:

«Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα ανταγωνιστική στο γήπεδο. Παίζουμε με μια ομάδα ποιοτική ειδικά μεσοεπιθετικά αλλά για εμάς και τον κόσμο θα είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τους θέλουμε να στηρίξουν την ομάδα και να βοηθήσουν τα παιδιά. Θα υπάρχει αρκετός κόσμος, πολλές φορές αυτό βάζει και πίεση και λειτουργεί σαν μπούμερανγκ».

Για τα αγωνιστικά:

«Αγωνιστικά είναι όλοι έτοιμοι. Συμμετέχει κανονικά και ο Αλιούμ. Είναι 100% έτοιμος. Ο Ινγκεμπρίτσεν είναι και αυτός σε καλύτερο επίπεδο».

Ανδρόνικος Κακουλλής


«Είναι πρωτόγνωρο που παίζουμε σε νοκ-άουτ φάση και περίεργο που παίζουμε με άλλη Κυπριακή ομάδα. Εμείς πάμε με το πλάνο μας για τη νίκη και την πρόκριση μέσα από τα δύο ματς. Είμαι χαρούμενος που καταγράφω συμμετοχές και θα προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Το μήνυμα προς τον κόσμο:

«Είναι το πρώτο νοκ-άουτ κομμάτι της ιστορίας μας. Τους θέλουμε δίπλα μας και πολύ περισσότερο όταν κάνουμε λάθη στο γήπεδο. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα