Ο ΑΠΟΕΛ με… φόρα από Μόλντε και Νόα
Οι πρόσφατες εμφανίσεις των «γαλαζοκιτρίνων» στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της League Phase δείχνουν τον δρόμο. Στις 28 Νοεμβρίου, ο ΑΠΟΕΛ πέρασε αλώβητος από τη Νορβηγία, επικρατώντας της Μόλντε με 1-0 χάρη στο γκολ του Λαΐφη στο 41ο λεπτό. Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 12 Δεκεμβρίου, επανέλαβε την αποφασιστικότητά του στην Αρμενία, νικώντας τη Νόα με 3-1. Ο Τσεμπάκ (23’), ο Κοσταντίνοφ (89’) και ο Αμπάνια (90’+) ήταν εκείνοι που υπέγραψαν τη νίκη. Αυτά τα αποτελέσματα ανέδειξαν την ικανότητα της ομάδας να διαχειρίζεται ύπουλες αποστολές και να μένει προσηλωμένη στο πλάνο.
Αυτή τη φορά, η αποστολή δεν διαφέρει. Ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του και να διαφυλάξει την αμυντική του συνοχή. Η πρόκληση είναι ξεκάθαρη: να επιστρέψει από τη Σλοβενία με ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να παίξει την πρόκριση μπροστά στο κοινό του, μετατρέποντας το ΓΣΠ σε πεδίο τελικής μάχης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
