Ομόνοια, Αναστασίου: «Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο ότι πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα»
Ο Ελλαδίτης τεχνικός μίλησε για υπομονή των ποδοσφαιριστών του μετά το άγουρο πρώτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα δεν είχε την επιθετικότητα που θα ήθελε και είναι ευχαριστημένος για την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο μέρος όπου βρήκαν δίχτυα δις και πήραν το τρίποντο.
Αναλυτικά:
Στην κάμερα της Cytavision:
«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο σε μια δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος άλλαξε το πλάνο του αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μου είχε ηρεμία και την υπομονή να επιτεθεί. Δεν είχαμε αποφασιστικότητά και το κάτι παραπάνω στην τελική προσπάθεια στο α’ ημίχρονο αλλά μετά τα καταφέραμε. Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο ότι πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα. Είχαμε κατοχή, τις περισσότερες φάσεις και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Μια ακόμα νίκη με μηδέν στην άμυνα, θέλουμε ισορροπία, σταθερότητα και συνεχίζουμε».
Στην δημοσιογραφική διάσκεψη:
«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι ήταν δύσκολο και σήμερα άλλαξε το πλάνο της. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε υπομονή, δεν είχαμε την επιθετικότητα στην αρχή και το περιμέναμε αντί να το κυνηγήσουμε. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, σημαντική νίκη και το μηδέν. Ελέγξαμε τον αγώνα χωρίς προβλήματα, στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο αποφασιστικοί με την είσοδο του Στεπίνσκι. Δεν δεχτήκαμε πίεση από την Ένωση».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου:
«Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, θέλουμε να πάμε μακριά. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που παίξαμε πριν μερικές εβδομάδες. Θα δούμε την κατάσταση των παιδιών για να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τρίτης».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
