ΑΕ Λεμεσού: Δεν έχει ακόμα βρει δίχτυα μέσα στο 2025!

ΑΕ Λεμεσού: Δεν έχει ακόμα βρει δίχτυα μέσα στο 2025!

Newsroom
ael

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο πρώτος μήνας του 2025, σιγά σιγά δείχνει να ολοκληρώνεται, με την ομάδα της ΑΕΛ, ακόμα να μην έχει καταφέρει να πετύχει το πρώτο της γκολ μέσα στη νέα χρονιά.

Το 2024 ολοκληρώθηκε, με την ΑΕΛ και ιδίως τον κόσμο της να θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν αυτό το...καθομολογουμένως δύσκολο έτος και να κάνουν μια νέα αρχή, στο 2025. Ωστόσο, η αρχή, είναι ακόμα χειρότερη από αυτή που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Η σημερινή λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας, σήμανε το τέταρτο παιχνίδι μέσα στη νέα χρονιά, όπου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν, αλλά σήμερα είχαν και τη πρώτη βαθμολογική συγκομιδή τους, για το νέο έτος.

Το 2025, ξεκίνησε για τους «Κίτρινους» της Λεμεσού, μετρώντας τρεις σερί ήττες, με παθητικό 9 γκολ από Απόλλων, Πάφο και Ομόνοια, δίχως να έχουν καταφέρει να σκοράρουν ούτε μια φορά

  • ΑΕΛ - Απόλλων Λεμεσού 2/1: 0-1
  • Πάφος - ΑΕΛ 6/1: 4-0
  • ΑΕΛ - Ομόνοια 12/1: 0-4
  • Εθνικός Άχνας - ΑΕΛ 19/1: 0-0

Η επιθετική δυστοκία της ΑΕΛ είναι δεδομένο ότι προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Σατσιά, ο οποίος βλέπει το σύνολό του με κανέναν τρόπο να μη μπορεί να βρει το πρώτο του γκολ για το 2025 και το στόχο της εξάδας πλέον να μοιάζει με...«όνειρο απατηλό».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα