Ομόνοια: Ο Καράνκα, ο Σούστερ και ο Αρβελάντζε!
«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο θέμα νέου προπονητή στην Ομόνοια, όπως σας είχαμε προϊδεάσει από το πρωί. Το Gazzeta Cyprus επανέρχεται με νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο αφεντικό στον «πράσινο πάγκο».
Βρισκόμαστε όντως στην τελική ευθεία των εξελίξεων και μετράμε αντίστροφα για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός. Όπως λοιπόν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η λίστα μικραίνει και μέσω των interviews, θα γίνει και η επιλογή, για το που θα δοθεί το χρίσμα.
Είχαμε σημειώσει στο σημερινό μας προηγούμενο ρεπορτάζ, κάνει «γκελ», Ισπανός με σπουδαίο βιογραφικό. Ο λόγος για τον Αϊτόρ Καράνκα, τον Ισπανό κόουτς που έχει να «προτάξει» στο βιογραφικό του το πέρασμα από την Ρεάλ Μαδρίτης, ως βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, την τριετία 2010-2013. Και πέραν αυτής, με σπουδαία προπονητική παρουσία στην Αγγλία, τόσο σε επίπεδο Premier League (Μίντλεσμπρο) όσο και στην Championship (Νότιγχαμ Φόρεστ).
Επίσης, πολύ δυνατή υποψηφιότητα είναι αυτή του Γερμανού Ντιρκ Σούστερ, ένας προπονητής με εμπειρία από το γερμανικό ποδόσφαιρο, έχοντας περάσει από πάγκους όπως εκείνος της Άουγκσμπουργκ.
Συν τοις άλλοις, το Gazzetta Cyprus σας είχε ενημερώσει με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τις 4 Δεκεμβρίου, ότι έχουν προκριθεί και περιπτώσεις των Τζον Φαντ Σχιπ και Σότα Αρβελάντζε. Αυτή είναι η τελική «πράσινη» λίστα, έχει υποχωρήσει κάπως του Ιδιακέθ. Ωστόσο όλα είναι μεταβλητά και οι ισορροπίες λεπτές. Ως εκ τούτου όλα είναι ακόμη ανοικτά.
Εμείς σας παρουσιάζουμε όπως πάντοτε με εγκυρότητα και σεβασμό, τα δεδομένα της στιγμής. Εξελίξεις, τα αμέσως επόμενα 24άωρα, με την οριστική κατάληξη να μην αργεί, έως το τέλος του τρέχοντος μήνα το αργότερο!
Α.Γ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
