ΑΕ Λεμεσού: Σε προχωρημένες επαφές με Ντένις Τομάλα
Σε αρκετά καλό επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕ Λεμεσού, με τον Γερμανό επιθετικό Ντένις Τομάλα, έτσι ώστε ο τελευταίος να φορέσει τη «γαλαζοκίτρινη» εμφάνιση της Λεμεσού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές είναι σε επαφή και λέγεται πως αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό, τότε ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κύπρο για τα τυπικά.
Την τρέχουσα σεζόν ο 32χρονος μετράει 4 συμμετοχές, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2016 μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 200 παιχνίδια της γερμανικής Bundesliga, σκοράροντας 30 φορές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
