Ομόνοια, Κακουλλής: «Ξέφυγα ήταν αχρείαστο, αλλά πρέπει να προβληματιστεί ο κόσμος της ΑΕΚ»
Ο Κύπριος φορ της Ομόνοιας όταν σημείωσε το δεύτερο του γκολ, αλλά και δεύτερο της ομάδας του, πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς της ΑΕΚ δείχνοντας το αυτί του, μια κίνηση που άναψε τα αίματα των γηπεδούχων. Σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Κακουλλής ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για τον πανηγυρισμό του ζητώντας συγνώμη λέγοντας πως ξέφυγε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ήμασταν αρκετά άνετοι, δεν ήταν πολύ επικίνδυνη η ΑΕΚ. Μας βγήκε στο 100% η τακτική
Μπορούμε να πούμε ότι αδικούμε τους εαυτούς. Δείχνεις στα ντέρμπι ότι μπορείς να κτυπήσεις κάθε ομάδα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα.
Στην πρώτη φάση που βρήκα σκόραρα. Για τον πανηγυρισμό στο δεύτερο γκολ, ξέφυγα ήταν αχρείαστο. Χωρίς να προκαλέσουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ ειδικά οι Κύπριοι, τα πράγματα που ακούμε ξεφεύγουν όλα αυτά τα χρόνια. Παραδέχομαι το λάθος μου, αλλά πρέπει να προβληματιστεί ο κόσμος της ΑΕΚ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
