Καρσέδο: «Είχαμε τρία ματς σε έξι ημέρες, φάνηκε σήμερα ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»
Η πρωτοπόρος Πάφος δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 0-1.
Στη Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής Χουάν Κάρλος Καρσέδο, επισήμανε ότι η ομάδα του είχε τρια ματς σε έξι ημέρες, κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποδείχθηκε καθοριστικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αυτή τη βδομάδα. Έχοντας τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες. Δυστυχώς φάνηκε ότι σήμερα δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις, που συνήθως δημιουργούμε. Ο αντίπαλος κατάφερε να βρει το γκολ. Στο δεύτερο μέρος, κάπως το ισορροπήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ευχαριστούμε τους οπαδούς που ήρθαν και μας στήριξαν. Τώρα μπορούμε να πάμε στην ανάπαυλα των Χριστουγέννων και να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε και να επανέλθουμε στις νίκες.»
Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
