Πάφος: Χωρίς Τάνκοβιτς και Ντράγκομιρ στο «Αμμόχωστος»

Πάφος: Χωρίς Τάνκοβιτς και Ντράγκομιρ στο «Αμμόχωστος»

Newsroom
ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΝΤΡΑΓΚΟΜΙΡ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Χωρίς δύο βασικότατα «γρανάζια» θα πορευθεί η Πάφος στο εκτός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα (16/12, 19:00), καθώς Τάνκοβιτς και Ντράγκομιρ έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ εκτός θα είναι και ο τραυματίας Σίλβα.

Η... απρόσμενη απώλεια του Άρη Λεμεσού (1-1 με Καρμιώτισσα) κάνει ακόμη περισσότερο επιτακτική την ανάγκη της Πάφου για νίκη στο αυριανό (16/12, 19:00), εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Οι «γαλάζιοι» στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική (1η του 2ου γύρου) της Cyprus League by Stoiximan έχουν την ευκαιρία να... φύγουν στο +4 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», στη μάχη της κορυφής.

Ωστόσο, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο καλείται να βρει λύση στην απουσία δυο παικτών-κλειδιών. Ο λόγος για τους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Βλάντ Ντράγκομιρ, που αμφότεροι έχουν συμπληρώσει «απαγορευτικό» αριθμό καρτών και τέθηκαν εκτός. Σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός θα «πονοκεφαλιάσει» αναφορικά με το πως θα τους... καλύψει, ωστόσο αυτό είναι -ένα ακόμη- τεστ πρωταθλητισμού για τους Παφίτες. Εκτός θα είναι και ο τραυματίας Σίλβα.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα