Πανιώνιος: Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών στον Μανιάτη

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών στον Μανιάτη

bet365

Με τέσσερις αγωνιστικές απαγόρευσης εισόδου τιμωρήθηκε ο Γιάννης Μανιάτης από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον αθλητικό διευθυντή του Πανιωνίου Γιάννη Μανιάτη με ποινή εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 4 αγώνες για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Εθνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο Ιωάννη Μανιάτη, αθλητικό διευθυντή του σωματείου Πανιώνιος ΓΣΣ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου με την επωνυμία Πανιώνιος ΓΣΣ χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου, για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Εθνικός ΟΦΠΦ-Πανιώνιος ΓΣΣ στις 25/04/2021.

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS FEED