Πανιώνιος – Ηλιούπολη: Ένταση στη Νέα Σμύρνη και μετά το τέλος, αντεγκλήσεις οπαδών και κρότου-λάμψης από την αστυνομία (vid & pics)

Gazzetta team
Πανιώνιος – Ηλιούπολη: Ένταση στη Νέα Σμύρνη και μετά το τέλος, αντεγκλήσεις οπαδών και κρότου-λάμψης από την αστυνομία (vid & pics)

bet365

Και μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη είχαμε επεισόδια. Για την ακρίβεια είχαμε αντεγκλήσεις ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων, με την αστυνομία να ρίχνει κρότου λάμψης.

Όπως ξεκίνησε ο αγώνας του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη, δυστυχώς έτσι και τελείωσε. Αρχικά πριν την έναρξη είχαμε επεισόδια έξω από το γήπεδο, όταν οπαδοί της Ηλιούπολης και του Πανιωνίου συνεπλάκησαν με την κατάσταση να φεύγει εκτός ελέγχου, καθώς υπήρξαν και πληροφορίες και για επιθέσεις με μαχαίρι. Μάλιστα η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να αποκαταστήσει την τάξη.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει και μόλις τελείωσε ο αγώνας, με τους φίλους του Πανιωνίου να μπαίνουν στο γήπεδο και να κινούνται προς αυτούς της Ηλιούπολης (συνοδεία ομάδας γιατί απαγορεύονται οι μετακινήσεις). Υπήρξαν αντεγκλήσεις και ρίψεις αντικειμένων με την αστυνομία να πετάει κρότου λάμψης προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα