Νέες εικόνες από τα επεισόδια στο Πανιώνιος - Ηλιούπολη (vid)

Νέες εικόνες από τα επεισόδια στο Πανιώνιος - Ηλιούπολη (vid)

bet365

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη το οποίο σημαδεύτηκε από συγκρούσεις ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί με μαχαίρι αλλά και προσαγωγές.
Πού θα κάτσει η μπίλια στον αγώνα Φούλαμ - Μπέρνλι; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Το ματς του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη ήταν το ματς της αγωνιστικής για την Γ' Εθνική αφού θα κρινόταν κατά πολύ η κορυφή του 6ου ομίλου. Για τον λόγο αυτό υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών των Νεοσμυρνιωτών, αλλά και τον συνοδών της αποστολής των φιλοξενούμενων.

Τόσο πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των δύο πλευρών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός οπαδού και τα ΜΑΤ να παρεμβαίνουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Τα επεισόδια όμως συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα όταν ξανά οι οπαδοί του Πανιωνίου ήρθαν σε επαφή με τους συνοδούς της Ηλιούπολης με την κατάσταση να ξεφεύγει και να υπάρξει ανταλλαγή αντικειμένων και την αστυνομία να πετάει κρότου λάμψης προκειμένου να ηρεμήσει την κατάσταση.

Το θέμα είναι ότι ο Πανιώνιος είχε προειδοποιήσει την ελληνική αστυνομία για το τι θα γινόταν την Κυριακή, αλλά όπως φαίνεται τα μέτρα της ήταν ανύπαρκτα. Και το ευχάριστο, αν μπορεί να πει κανείς ευχάριστο μετά τα όσα έλαβαν χώρα την Κυριακή, είναι ότι από τύχη δεν θρηνούμε τώρα κάποιο θύμα.


Δείτε στο βίντεο νέες εικόνες από τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης:

Διαβάστε επίσης:

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα